بررسی تصفیه دیافیلتریشن

بررسی تصفیه دیافیلتریشن
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل docx
حجم فایل 3154 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 135

بررسی تصفیه دیافیلتریشن

فروشنده فایل

کد کاربری 4674

بررسی تصفیه دیافیلتریشن

دیافیلتریشن روشی است كه غشاهای فراپالایش (پالایش از لا به لای صافی ای كه قادر به گذراندن ذرات بسیار و ریز میكروسكوپی باشد) را برای تغییر، جابجایی یا كم كردن غلظت نمك یا مواد حل شده در محلول كه شامل پروتئین ها، پپتیدها، نوكلئیك اسید و مولكولهای دیگر می باشد، مورد استفاده قرار می دهد. كه در این حال با انتخاب صافی‌های غشاء نفوذپذیر (تراوا) برای جداسازی اجزا محلول بسته به اندازه مولكول به كار می رود. یك غشا فراپالایش مولكول هایی را كه بزرگتر از منافذ غشا هستند را در خود نگه می دارد، در حالی كه مولكولهای كوچكتر مثل نمك و مواد محلول در آب كه قابلیت نفوذپذیری %100 دارند، به راحتی از غشا عبور می دهد. در اینجا ما مفاهیم مربوط به غلظت پروتئینی و دیافیلتریشن را شرح داده و روش های مختلف اجرای دیافیلتریشن و تاثیر آنها روی مراحل زمان، حجم، ثبات و بازیافت را مقایسه می كنیم.

غلظت:

مواد محلول از طریق غشایی كه به عنوان تغلیظ یا ابقا (حفظ كردن) شناخته شده در محلول حفظ می شود. مواد محلول از درون غشایی می گذرند كه صافی یا تراوش نامیده می شود. یك غشاء، براساس خصوصیت دفعش برای نمونه ای كه غلیظ می‌ شود، انتخاب می شود. طبق یك قاعده كلی، وزن مولكول برای غشاء (MWCO) باید rd3/1 تا th6/1 وزن، مولكولی باشد كه از غشا عبور نمی كند. این یك ابقا كامل است. هر چند MWCO به آن نمونه (محلول) نزدیك تر باشد، تشكیل ضایعات كوچك هم در طول مراحل غلظت بیشتر می شود. میزان جریان غشا (میزان جریان صافی در هر واحد غشا) به اندازه منفذ ارتباط دارد. هر چه اندازه منفذ ها كوچكتر باشد، میزان سرعت جریان غشاء برای همان فشار به كار رفته، كمتر می شود. بنابراین وقتی غشایی برای غلظت/ تصفیه انتخاب می شود باید به عامل زمان در مقابل بازیافت توجه داشت. در بسیاری از كاربردهای بیولوژیكی، عامل بازیابی مهمتر از عامل زمان است. مرحله زمان همیشه می تواند با افزایش میزان سطح غشا به كار برده، كاهش یابد. شكل 1 نمونه

یك محلول غلیظ را نشان می دهد.

غلظت نمونه با تصفیه (دفیلتریشن)

در این نمونه غشا تصفیه‌ای مناسبی قرار داده شده كه مولكول های بزرگ را در خودنگه می دارد. فشار تا زمانی وارد می شود كه نصف حجم محلول از غشا عبور كند. مولكولهای بزرگ در نصف حجم اصلی (محلول غلیظ) باقی می مانند كه در این بخش نصف مولكول های نمك هم قرار دارند. تصفیه، نصف دیگر مولكول های نمك را در بر می گیرد و شامل هیچكدام از مولكولهای بزرگ نمی شود. بنابراین، مولكول های بزرگ به عنوان مایع غلیظ می شوند و نمك خارج می شود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *